3 Temmuz 2014 Perşembe

DİNLERKEN ÇOCUKLARIMIZ ADINA GURUR VE ONUR DUYDUM. EMEĞİNE SAĞLIK BERRİN HOCAM. İNŞALLAH BU ÇALIŞMA ÜLKE GÜNDEMİNE GELECEK VE DE DEĞERLİ EĞİTİM YÖNETİCİLERİ DE SİZİ VE ESERLERİNİZİ ÖNEMSEYECEKLER!!!

ÇOCUK ŞARKILARI PROJESİ

PROJEYİ HAZIRLAYAN KİŞİLER:     
                                                                       Berrin  ÇOPUR (Söz – Müzik )

                                                                      Genco  GENÇ ( Düzenleme )
                                                                
                                                                      Hatice Yazlık  (Eğitim Danışmanı)
                                                                     
                                                                      Selman İŞIK ( MEB. Uzman Yard.- Projenin Eğitim      
                                                                                                                                Danışmanı   )

ALBÜMÜN YAŞ ARALIĞI  : 4 -13  YAŞ ARALIĞI + ANNE ve  BABALARI


       Merhabalar. Biz  bir Çocuk Şarkıları Albümü yaptık.Bundan 2 yıl önce hazırlamış olduğumuz bu albümün çoğunlukla söz ve müzikleri bana ait olup düzenlemelerini ise Genco GENÇ yapmıştır.      

   Albümü yaparken çocuklar açısından bakış çok önemliydi.Albümün  eğitici olmakla birlikte, pedagojik formasyonumuz gereği şarkıları dinlerken ,parçalarımızın eğlendirerek farkına varmadan öğrenmeyi sağlaması ve çocukların kendilerindeki farkındalığı keşfetmeleri en büyük hedefimizdi. Bu parçaları hazırlarken Milli Eğitim Bakanlığı’nın DEĞERLER EĞİTİMİ kapsamında yürütmüş olduğu program ile örtüşen şarkılarımızın olması da bu konu hakkındaki hassasiyetimizdendir. Şarkıları  çocukların , kendilerinin de eşlik edebilecekleri şekilde bir ses aralığında düzenledik.Biz öğretmen olduğumuz için parçaların geri dönüşümlerini çocuklardan alabiliyoruz.Şunu da belirtmekte yarar var ki parçaların tamamı kendimize ait özgün eserlerdir.Kendi kültürümüzü, değerlerimizi anlatmaktadır ve noter onaylıdır.
   Türkiye’deki  nitelikli Çocuk Albümü sayısı  ne yazık ki bir elin parmaklarının sayısını geçmeyecek kadar  azdır. Biz bu proje kapsamında  KALAN MÜZİK ile görüştük.Fakat bizim parçalarımız evde kendi imkanlarımızla kaydettiğimiz midi bir kayıttır.Kalan Müzik ise bizden Canlı enstrümanların kullanıldığı ,şarkıların da canlı olarak söylendiği bir kayıt istemektedir.Bu da bir maliyet gerektirmektedir.Bu sebeple kendimize bir sponsor aramaktayız.Kalan Müzik sponsorluğumuzu üstlenen kurum  veya kuruluşa özel olarak o kurumun logosu ve kendi logosunu taşıyan 1000 -1500 adet özel albüm basabileceğini de  belirtmiştir.
        Bize verilecek destek aslında tüm çocuklara verilecek destektir.Artık Çocuklar Mini mini bir
kuş … Şarkılarını değil hayatın gerçekten de tam kalbine dokunan samimi şarkıları öğrensinler istiyoruz.Parçaları gerçekten de ilgi ile dinletebildiğimizde aslında ne anlatmak istediğimizi daha iyi ifade etmiş olacağız.Sanata,çocuğa ve üretime değer veren  birey veya kuruma şarkılarımızı dinletmek ve desteğinizi sponsorluk çatısı altında almak istiyoruz.Teşekkür ederim.


                                                                                                                 Berrin  ÇOPUR


İletişim bilgileri:
 Tel No: 05054009575
               05057593710
 Email : copur_deniz@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder