19 Ocak 2015 Pazartesi

İSTANBUL KALKINMA AJANSI HİBE BAŞVURULARINA DAİR!!!!!

Sayın İlgili,
İstanbul Kalkınma Ajansı, 2015 yılı mali destek programları kapsamında 23.12.2014 tarihi itibariyle 8 mali destek programı için teklif çağrısı ilanı yayınlamıştır. Bu kapsamda, söz konusu programlara başvuracak potansiyel başvuru sahiplerinin program öncelikleri ve başvuru süreci ile ilgili olarak bilgilendirilmeleri ve istenilen format ve kalitede proje hazırlamalarının sağlanması amacıyla İstanbul’un çeşitli bölgelerinde ve Ajansımızda bilgilendirme toplantıları yapılacaktır.
Kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve işletmelerin faydalanabileceği söz konusu programlar hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılarak potansiyel başvuru sahiplerinin soruları cevaplandırılacaktır.
Bu toplantılar iki farklı yöntem çerçevesinde aşağıda belirtilen şekilde düzenlenecektir:
1.    Genel Bilgilendirme Toplantıları:
İlan edilen 8 programın toplu bir şekilde ele alınacağı, tüm programları ilgilendiren genel bilgilerin verileceği bu toplantılara ilişkin gündem, yer ve zaman bilgisi aşağıda yer almaktadır. Katılım için randevu alınması gerekmemektedir.


Program Özelinde Düzenlenecek Bilgilendirme Toplantıları:
Belli bir mali destek programına odaklanan, verilecek genel bilgilere ilaveten söz konusu programın arka planının da irdeleneceği toplantılara ilişkin gündem, yer ve zaman bilgisi aşağıda yer almaktadır. Program özelindeki bu toplantılar İstanbul Kalkınma Ajansının Havaalanı Kavşağı EGS Business Park B2 Blok kat:16 Yeşilköy Bakırköy adresinde bulunan ofisinde gerçekleştirilecektir. Katılım için aşağıdaki numaradan randevu alınması gerekmektedir.

Randevu irtibat bilgileri:
Kişi: Atakan TİFTİK
Tel: 0212 468 34 00  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder