26 Mayıs 2014 Pazartesi

24-25 MAYIS 2014 PROJE HAZIRLAMA SEMİNERİNİ ALDIĞIM AB-İLAN HAKKINDA!!

Hakkımızda
Türkiye’nin Avrupa Birliği süreci her gün yaklaşık 300 bin kişi tarafından takip edilmektedir.
Bugün yüzlerce STK belediye ve resmi kurum, AB Projeleri yürütüyor; binlerce genç eğitim/staj için AB ülkelerine gidiyor. Yaklaşık 1 milyon kişilik bir kitle AB konularında daha doğru ve daha fazla bilgi almak, uygun fırsatları öğrenmek istiyor.
Bu ihtiyaçtan yola çıkan ab-ilan.com, Türkiye ile Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki işbirliği ve iletişime katkıda bulunmayı amaçlayan bir internet platformudur. Sitede yer alan ilan ve duyurular yoluyla karşılıklı bilgi akışını en hızlı, doğru ve kapsamlı bir şekilde tek bir sayfada bir araya getiriyor.
Her gün farklı ilanlar, duyurular ve AB ile ilgili son haberler takipçilerimiz için ab-ilan.com’da yerini buluyor.
Özetle ab-ilan.com’da neler yer alıyor?
AB ile ilgili yeni iş ilanları, hibe, fon ve proje fırsatları, STK’ların çalışmalar, kobiler için fırsatlar, işbirliği teklifleri, etkinlik duyuruları, seminerler, danışmanlık firmaları, gençler ve yetişkinler için eğitim imkanları, burslar, gençlik programları, kampanyalar, akademik çalışmalar, Avrupa’ya seyahat ve vize bilgileri, göçmenlik başta olmak üzere Türkiye’nin üyelik sürecini ilgilendiren son haberler…
AB-ilan.com yalnızca 4 yıllık geçmişine ve bugüne kadar gazeteci, akademisyen, iletişim ve AB uzmanlarından oluşan sınırlı bir kadroyla çalışmasına rağmen, AB konusunda Türkiye’nin en popüler bilgi kaynağı haline gelmiştir.
Aylık ortalama 210.000 kullanıcı tarafından ziyaret edilen ab-ilan.com’un hedefi, Türkiye’deki tüm AB aktörleri için buluşma platformu haline gelmek ve referans bir site olmaktır.
1 Eylül 2012 itibarıyla, uluslar arası ölçüm ve değerlendirme aracı olan Alexa’ya göre ab-ilan.com’un Türkiye sıralaması 4.076’dır
http://www.alexa.com/siteinfo/ab-ilan.com
Okur kitlemiz kimlerdir?
Siteyi en yakından izleyenler:
  • Üniversite öğrencileri, AB’nin gençlik programlarına katılmak isteyen gençler;
  • KOBİ’ler, iş çevreleri, ticaret ve sanayi odaları;
  • AB’den hibe almak isteyen STK’lar, resmi kurumlar, belediyeler, üniversiteler;
  • Türkiye’deki büyükelçilikler, uluslararası kuruluşlar;
  • AB projelerinde çalışan/çalışmak isteyen kısa ve uzun dönemli uzmanlar;
  • AB konularında çalışan akademisyenler, düşünce kuruluşları,
  • Türkiye’de resmi kurumlarda, belediyelerde çalışan AB uzmanları,
  • AB Danışmanlık şirketleri.
Vizyonumuz
Avrupa Birliği konularını merak eden ve bu alanda çalışan tüm kesimlerin bilgi ihtiyacını karşılayan, Türkiye’nin öncü, sivil internet platformu olmak
Misyonumuz
ab-ilan.com Türkiye’nin AB üyelik sürecine, Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında daha yakın işbirliği ve anlayışa katkıda bulunmayı amaçlayan bir internet platformudur.
ab-ilan.com, Türkiye’nin demokratikleşme süreci ve kalkınmasına katkıda bulunan sivil toplum örgütlerini ve projeleri destekler.
Sitemiz, Türkiye’nin AB sürecine ilgi duyan ve aktif katkıda bulunan profesyonel; uzman, akademisyen, siyasetçi, medya mensubu ve öğrencilere destek olur.
ab-ilan.com, AB sürecinde hibe, burs, eğitim ve iş fırsatları konusunda doğru bilgilendirmenin en geniş kitlelere ulaştırılmasını sağlamak için çaba gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder